Meidän maailma

Esikon äiti, neuleaddikti ja wannabe tee itse -tyyppi tuunaa, sisustaa ja kotoilee.

Tuolien verhoilun ihanuudesta ja valinnan vaikeudesta

with 2 comments

Löysin sattumalta uuteen kotiimme aivan mahtavan Lahden Puukalusto Oy:n 1930-luvulla valmistaman ruokailuryhmän. Jatkettava ruokapöytä ja tuolit ovat ikäisekseen aikas hyvässä kunnossa, mutta haluan antaa tuoleille lisää eloisuutta verhoilemalla niiden istuimet uudelleen. Ja nyt tuleekin se tenkkapoo. Mahtavia verhoilukankaita on vaikka millä mitalla, enkä kuollaksenikaan osaa päättää, mihin kankaaseen päätyisin. Valintaa ei myöskään helpota se, että ihastelemani kankaat olisivat samankaltaisia tyyliltään. Voi kääk.

Kuulisinko Kanteleen kutsua, nauttisinko Pikku jätskistä, lekottelisinko Räsymatolla vai herkuttelisinko Puutarhurin parhailla?

Toisaalta, miksi en tarttuisi Taimeen tai päällystäisi Praliinilla? Kaunis kauriskin houkuttaisi tai miksi en tanssahtelisi satavarman Tantsun kanssa.

Nyt kun katselen näitä suosikkikankaitani yhdessä, mielessäni kävi sellainenkin villi ajatus, että miksipä en verhoilisi kutakin tuolia yhdellä suosikeistani. Uuuh, valintoja, valintoja. Mihin kankaaseen sinä päätyisit?

Written by Sanna

19.9.2012 klo 13:20

Kategoria(t): Keittiössä, Koti, Sisustus

2 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

  1. oih ja voih! Meillä oli tuo puutarha-kangas keittiön pöytäliinana pitkään mutta kyllästyin siihen. Mun ääni siis menee myös sille, että jokainen tuoli eri kankaalla. Siinä sais sitten esikkokin päättää, minkälaisella tuolilla haluaa kulloinkin istua. Eikä pääse kyllästymään! 🙂

    Outi

    19.9.2012 at 13:54

  2. Outi, noissa Mari-kankaissa voi käydä juuri mainitsemallasi tavalla, eli vahva kuosi alkaa jossain vaiheessa kyllästyttää. Olen nyt suunnitellut verhoilevani tuoli kahdella eri sävyllä Taimea, Praliinia ja Tantsua. Kuosit sopivat hyvin yhteen keskenään eikä kokonaisuudesta (toivottavasti) tule liian levoton.

    Sannis

    25.9.2012 at 10:09


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: