Meidän maailma

Esikon äiti, neuleaddikti ja wannabe tee itse -tyyppi tuunaa, sisustaa ja kotoilee.

Kudetta kerä poikineen

leave a comment »

Tein esimieheni kanssa herkkuretken Lankamaailmaan ja roudasin kotiin pari suuren suurta kassillista lankoja. Olen jo jonkin aikaa suunnitellut tekeväni jotain kivaa ontelokuteesta, mutta kanssabloggaajien kauhukertomukset kivistävistä ranteista ja jännetuppitulehduksista ovat tähän saakka hillinneet innostustani. Lankamaailmassa sokaistuin kudehyllyistä virtaavasta väriloistosta ja kuinka ollakaan, neljä kiloa trikookudetta on nyt ilonani ja ranteiden riesana täällä kotona.

Ensimmäisen illan istuin kerimässä trikoovyyhtejä keriksi ja nyt olen hissuksiin virkannut kudetta suureksi istuintyynyksi Esikon huoneeseen. Lopuista kudekeristä taiteilen lelukoreja.

Istuintyyny valmistuu aika verkkaisesti, sillä väellä ja voimalla työstettävää kudetta ei voi virkkailla tuntikausia ilman että ranteet huutavat hoosiannaa. Haaveissani olisi myös värkätä kuteesta suuren suuri Päivänkakkara-matto ruokapöydän alle yhdistämällä kuusi pienempää mattoa toisiinsa. Mitä muuta kuteesta voi tehdä, paitsi koreja ja mattoja? Hyviä ideoita otetaan vastaan!

Written by Sanna

17.7.2012 klo 20:12

Kategoria(t): Koukulla, Sisustus, Virkaten

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: