Meidän maailma

Esikon äiti, neuleaddikti ja wannabe tee itse -tyyppi tuunaa, sisustaa ja kotoilee.

Onnea on: ikioma käsityökerho

with one comment

Olen jo pitkään kaiholla lukenut muun muassa Herkun&Koukun tyttöjen sekä Jonnan blogeista kerhoilutunnelmia ja haaveillut omasta käsityökerhosta. Jonna kannusti minua taannoin perustamaan kerhon, ja työkuvioiden vaihdoksen myötä ryhdyin tuumasta toimeen. Syntyi Kipinä-kerho, jossa jaetaan ideoita ja pidetään yllä yhteyksiä, joiden avulla edistetään nuorten aktiivista kansalaisuutta ja nuorten sosiaalista vahvistamista.

Kipinä-kerhossa verkostoidutaan ja vaihdetaan ajankohtaisia työkuulumisia kepeästi käsitöiden ääressä. Kipinäläiset pyrkivät tapaamaan kerran kuussa, ja ensimmäisen tapaamisen perusteella täytyy todeta, että en halua missata yhtäkään kerhoilukertaa, niin kivaa oli iskeä kipinää yhdessä.

Tällä kerralla meitä pääsi vain kolme paikalle, mutta sainpas kädestä pitäen yksityisoppetusta siitä, miten amigurumi syntyy. Tästä lisää omassa postauksessaan.

Written by Sanna

8.3.2012 klo 09:51

Kategoria(t): Käsityökerho

Yksi vastaus

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] Kipinä-kerhon tapaamisessa opettelin amiguruminteon perustekniikan, mikä olikin huomattavasti helpompi nakki kuin alkuun […]


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: