Meidän maailma

Esikon äiti, neuleaddikti ja wannabe tee itse -tyyppi tuunaa, sisustaa ja kotoilee.

Kauluri ja tupsupipo

with 5 comments

Voiko ollakaan parempaa iltapuhdetta kuin tikkujen kilkuttelu ja dekkarisarjat!? Esikon kauluri ja tupsupipo syntyivät iki-ihanasta Debbie Blissin cashmerinosta, joka liukuu puikoilla kuin unelma. Kuvassa olevat tekeleet mallailtiin Esikon ylle suoraan puikoilta, joten ne pääsevät vasta nyt sumutukseen ja viimeistelyyn, hifistelijät siis ummistakoot silmänsä rullaantuvilta reunoilta ja epätasaiselta pinnalta.

Kauluri syntyi tavoilleni täysin uskottomasti sieltä omasta päästä. Purkamaan pääsin useampaan otteeseen, mutta syntyihän sieltä erehdyksien lomasta loppuviimein jotain kelvollista. Tupsupipon ohje on mukaelma Novitan kevään 2008 numerossa julkaistusta vauvan myssyn ohjeesta. Solmiamisnauhojen sijaan pistin leuan alta toiselle korvalliselle kookosnapilla kiinnitettävän lenkin, joka on ihan veikeä yksityiskohta. Harmi vain, ettei tuosta meidän elohiirestä saa näillä valon määrillä kunnon kuvaa sitten millään.

Written by Sanna

28.9.2011 klo 21:04

5 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

 1. Oi kuinka ihana pipo! Ja neito tietty ennen kaikkea! Kauluri on kätevä. Sellainen täytyis meidänkin naperolle tehdä, kun tuntuu että kaula on aina paljaana, eikä kaulahuivi oo kovinkaan kätevä.

  Heta

  28.9.2011 at 21:31

  • Kiitti kiitti, puikoilla vilisee tällä hetkellä varsinainen MintMint-lakupipo teidän neitokaiselle. Ja suosittelen muuten kauluria mitä lämpimimmin. Meidän natiainen pitäisi kauluria kotosallakin, toisin on kaulahuivien kanssa.

   Sannis

   29.9.2011 at 22:29

 2. Näistä jos mistä tulee lapsuus mieleen ja äidin kutomat villavarusteet! Voin maistaa piponnyörien villan maun suussani. Silloin talvi oli ihan parasta aikaa, toisin kuin nyt. Siinä olen kanssasi ihan samaa mieltä.

  Heli

  10.10.2011 at 18:30

  • Mutta muistatkos miten ne villavaatteet kutitti ja pisteli!? Mä en herkkähipiäisenä ilahtunut pehmeistä paketeista lainkaan. Mikä onni onkaan, että tänä päivänä saa ihanan pehmeitä villalaatuja ja silkkiä helposti ja suht edullisestikin.

   Luin muuten hetki sitten Lontoon terveisesi ja tuli ihan mieletön matkakuume. Jos me joskus keväällä sinne Berliiniin…

   Sannis

   10.10.2011 at 19:00

 3. […] suosikkilangakseni on noussut Debbie Blissin cashmerino, josta värkkäsin taannoin kaulurin ja tupsupipon Esikolle. Debbie Blissistä syntyikin kaksi paria “junasukkien” inspiroimia pehmeitä […]


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: