Meidän maailma

Esikon äiti, neuleaddikti ja wannabe tee itse -tyyppi tuunaa, sisustaa ja kotoilee.

Esittelyssä: Baabuska

with 2 comments

Esikon vaatevalintoja tehdessäni suosin mielelläni muiden äitien ajatuksella ja rakkaudella valmistamia tuotteita. Tiedättehän, helvetissä on erityinen paikka naisille, jotka eivät auta toisiaan ja sitä rataa. Huutiksessa pyöriessäni törmäsin sattumalta Outiin, jonka valmistamat lippikset tuntuivat heti omilta ja ihan meidän tirrinkäisen näköisiltä. Ostin Outilta ensin yhden lippiksen ja ihastuin hänen kädenjälkeensä välittömästi. Niinpä lähestyin tätä vaatetusalan artesaaniopiskelijaa ja kahden lapsen äitiä pyytääkseni häntä tekemään pari tilaustyötä Esikollemme.

Tilaustöissä on jotakin mahtavaa magiikkaa, jota ei ketjuliikkeissä shoppaillessa tavoita. Esikon vaatteita suunnitellessamme minulla oli mainio tilaisuus tutustua Outin vaatemerkin taustalla vaikuttaviin ideoihin ja periaatteisiin. Outi on rohkaiseva esimerkki kaikille niille, jotka haaveilevat salaa uranvaihdosta. 35-vuotias lahdenseutulaistunut savolainen valmistui alunperin hoitoalalle. Tyttären syntymä sytytti Outissa halun tehdä tälle mekon ”vaikka väkisin ja hampaat irvessä”. Ilmeisesti Outi on saanut mummoltaan verenperintönä taipumuksen käsityöläisyyteensä, sillä tyttärelle suunniteltu mekko aloitti Outin ompelijan uran. Mummon muistolle perustuu myös tuotemerkki Baabuska.

Outi uskoo, että tahdonvoimalla ja työtä pelkäämättömällä asenteella voi myös lastenvaatteita suunnitteleva pärjätä, vaikka tämän alan yrittäjiä riittääkin. Myös omaan ideaan pitää uskoa. Ompelijattaren sydäntä lähellä olevat 70-luvun nostalgia, vaatteiden pitkäikäisyys, vanhat kankaat ja painokuosit sekä yksilöllisyys ovat vedonneet myös muihin äiteihin, sillä Outi on jo opiskelija-aikanaan onnistunut saamaan vaatteilleen vakioasiakkaita. Uusia asiakkaita Outi tavoittaa Huutiksen lisäksi Facebookin ja bloginsa kautta. Voin vain suositella asioimista Outin kanssa, yhteistyö ja suunnittelu kun sujui saumattomasti.

Ja katsokaapas tuota meidän nappulaa, joka kuvissa poseeraa Baabuska-lippiksessään ja suu suklaassa. Neitokainen on ilmeisen mieltynyt päähineeseen, sillä hän ei malttaisi luopua siitä edes sisätiloissa. Esikolle vartavasten tehtyä pöllö-liivaria voi ihailla täällä.

Toim.huom. Tämä ei ole maksettu mainos, vaan yhteistyöhön ja laadukkaaseen tuotteeseen ihastuneen äidin hehkutus ja kannustus, jotta muutkin katsoisivat hieman sitä ruotsalaisputiikkia kauemmaksi. Minkä hinnassa kenties häviää, sen voittaa tuplasti takaisin juuri omien mieltymysten mukaisesti tehdyssä tuotteessa ja mukavassa ostoskokemuksessa.

Written by Sanna

19.8.2011 klo 10:19

2 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

  1. Oi kiitos kauniista sanoistasi, olipas ihana saada palaute tuotteista tällä tavoin! 🙂 Outi

    Ouska

    19.8.2011 at 17:05

  2. Ilo oli minun puolellani. 🙂

    Sannis

    21.8.2011 at 16:28


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: