Meidän maailma

Esikon äiti, neuleaddikti ja wannabe tee itse -tyyppi tuunaa, sisustaa ja kotoilee.

Postia rapakon takaa

leave a comment »

Esikko sai tänään postia Ameriikasta. Marifani Hanna asuu Portlandissa ja hän pitää Etsyssä putiikkiaan, josta löytyy Marimekon kankaista tehtyjä tuotteita. Minuun kolahti erityisesti Hannan mustavalkoiset vauvabodyt, joita tilasin pikkurahalla Esikon kesään parikin kappaletta.

Toisinaan tuntuu siltä, että Marimekkoa ja mariprinttien inspiroimia käyttötarkoituksia uudistetaan ja kehitetään kekseliäästi kaikissa muissa osoitteissa paitsi Marimekolla itsellään.  Herkusta & Koukusta löytyy Sanna Annukan printeistä askarreltuja lintuja ja rintarossi, molemmat ideoita, jotka ryövään heti käyttööni. Iki-ihanasta Etsystä puolestaan löytyy useita Marimekkokankaita ja -printtejä hyödyntäviä tuotteita. Palvelusta kannattaa etsiä toinen toistaan upeampia juttuja nakuttelemalla hakukenttään sana Marimekko.  Ja entäs nämä Mackenzie Moden Marimekko-kankaiset mekkoset! Huh huh sentään, kelpaisi kyllä minullekin.

Marimekkojuttuja selaillessani sain idean jos toisenkin, jolla tuunata niin Esikon vaatevarantoa, terassiparveketta kuin kodin sisustuselementtejä. Täytyy varmaan tutustua myös Mari Savion ja Kati Rapian Surrur – tee oma marimekkosi -kirjaan, jota on hehkutettu useammalla foorumilla.

Oletko sinä tehnyt jotakin omaa Marimekosta? Jaa tuotoksesi ja ideasi kommenttiboksissa!

Written by Sanna

2.5.2011 klo 14:02

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: